Zangstudio Martine Wolkers  Zangstudio Martine Wolkers Facebook button    

lijn
  Opties   Workshops   Bezoek Zangstudio Martine Wolkers ook op Facebook


Zangstudio Martine Wolkers

Verzetlaan 142
1742 RN Schagen

T 06 2850 8845


Lestijden

Op afspraak

Bezoek aan Studio

Op afspraak
 

Algemeen

Studiowerk

Repetitor / Koorcoaching

Arrangementen

Workshops


Optredens
   
Zou je liever wat meer willen weten over zang zonder meteen vast te zitten aan elke week privélessen volgen? Dat kan ook! Martine geeft ook groepsworkshops. Deze worden op 2 manieren gegeven: Je kunt een groepsworkshop boeken, deze zijn vooral leuk met een eigen samengestelde groep, als vrijgezellenfeestje of als verjaardagscadeautje. Deze workshops zijn óf in de studio bij Martine zelf, óf op locatie. De locatie gaat in overleg en hangt ook voornamelijk af van het aantal personen dat meedoet aan de workshop. In deze workshop van 2 à 3 uur, gaan we in sneltempo door alle basisvaardigheden van het zingen heen en maken we een leuk meerstemmig eindresultaat, met ook wat solozang erin. Ideaal om kennis te maken met het leren zingen, en altijd heel gezellig en verrassend voor jezelf; je kunt namelijk veel meer dan je denkt! Voor aanmelding of een prijsopgave van deze eenmalige workshops kun je contact opnemen met de zangstudio.

De éénmalige workshops zijn zéér interresant voor mensen die wat dieper op bepaalde onderwerpen in willen gaan, zoals bijvoorbeeld een juiste ademtechniek of de mogelijkheden van een stem.

Deze workshops duren 90 minuten met als onderwerp Ademhaling of Stemkwaliteiten. De workshops worden gegeven in kleine groepjes van max 4 personen.

In de Workshop Stemkwaliteiten worden de verschillende manieren van klank en effecten maken behandeld waardoor je liedjes extra sfeer en emotie mee kunt geven (hard, zacht, nasaal, luchtig etc).

In de Workshop Ademhaling wordt gewerkt aan een juiste houding en ademtechniek, waarbij het vooral draait om de lage ontspannen ademhaling en hoe je daarmee kunt werken in spreken en zingen. Deze workshop leert je ook hoe je jezelf kunt leren ontspannen in het dagelijks leven.

De workshops vinden plaats bij genoeg aanmeldingen en datum en tijd wordt in overleg afgesproken.
 
lijn
Zangstudio Martine Wolkers
Zanglessen      Arrangementen      Studiowerk      Coaching      Workshops      Optredens
lijn