Zangstudio Martine Wolkers  Zangstudio Martine Wolkers Facebook button    

lijn
  Opties   Optredens   Bezoek Zangstudio Martine Wolkers ook op Facebook


Zangstudio Martine Wolkers

Verzetlaan 142
1742 RN Schagen

T 06 2850 8845


Lestijden

Op afspraak

Bezoek aan Studio

Op afspraak
 

Algemeen

Studiowerk

Repetitor / Koorcoaching

Arrangementen

Workshops


Optredens
   
Martine is al jaren lang op de bühne te vinden tijdens evenementen, (bedrijfs)feesten, ceremonies, en in diverse kroegen en op poppodia . Ook werkt ze graag mee aan muzikale projecten als lead- of backingvocalist en wordt ze dan ook regelmatig ingehuurd om backingvocals te zingen bij artiesten.

JamSissies
De laatste tijd is ze veelal met JamSissies aan het optreden; daarin zingt en speelt ze samen haar zus Linda, gitarist Jim Riedijk en zanger/gitarist Jeroen Redeker. Hun akoestische optredens met sfeer- én dansbare maar vooral herkenbare nummers lenen zich uitstekend voor bedrijfsborrels, tuinfeesten, huiskamerconcerten en muzikale omlijsting van een receptie, lunch of diner. Ook hebben ze al diverse ceremonies en feesten tot een hoogtepunt gebracht en daarnaast geven ze een paar keer per jaar eigen concerten op de prachtigste en sfeervolste locaties in Noord-Holland.

Solo/duo
Naast de vaste formaties waar ze in zingt, kun je Martine ook solo of als duo (met gitarist) boeken om uw speciale moment net even wat extra sfeer te geven. Al vele trouwceremonies, doopvieringen of afscheidsgelegenheden heeft ze met haar stem een prachtige sfeervolle muzikale touch gegeven. Wilt u haar graag eens een keer live zien optreden als lead en/of backingvocalist? Kijk dan op de agenda voor de komende optredens! Voor boekingen; stuur Martine een mailtje of bel even om te informeren naar de mogelijkheden.
 
lijn
Zangstudio Martine Wolkers
Zanglessen      Arrangementen      Studiowerk      Coaching      Workshops      Optredens
lijn