Zangstudio Martine Wolkers  Zangstudio Martine Wolkers Facebook button    

lijn
  Nieuws   Zanglessen in Coronatijd   Bezoek Zangstudio Martine Wolkers ook op Facebook


Zangstudio Martine Wolkers

Verzetlaan 142
1742 RN Schagen

T 06 2850 8845


Lestijden

Op afspraak

Bezoek aan Studio

Op afspraak
 
   
Je vraagt je misschien af of er zanglessen gegeven worden in Coronatijd, is dat mogelijk? Gelukkig wél! We kunnen allemaal wel wat tijd en ruimte voor onszelf gebruiken in deze rare tijden van beperkingen en thuiswerken; en zingen is dan voor velen de ultieme uitlaatklep! Ik zie dat eigenlijk al mijn leerlingen maar al te graag lessen komen volgen in de afgelopen tijden van Corona, dat onder ons aanwezig is.

De zangstudio is uitgerust met een groot scherm tussen de leerling en de zangdocente en verder houden we ons natuurlijk aan alle maatregelen als ventileren, schoonmaken, afstand houden etc. Er heeft in de Zangstudio tot nu toe nog geen één besmetting plaats (gevonden en dat willen we graag zo houden) tijdens de zanglessen en repetitiemomenten e.d., dus ik kan met een gerust hart zeggen dat je heerlijk kunt komen zingen, leren en ontdekken tijdens de lessen!

Zoals iedereen zal begrijpen kunnen er ten tijden van Lock-Downs helaas geen lessen plaatsvinden in de lesruimte van de zangstudio i.v.m. de maatregelen rondom het Coronavirus.

Gelukkig is er op die momenten wél de mogelijkheid om lessen te volgen via Zoom, online lessen dus, gewoon vanuit je huis in directe verbinding met de zangstudio! Martine geeft je dan alle tips en aanwijzing via een live verbinding, op afstand. Wel zo veilig en je hoeft niks te missen!

Mocht je interesse hebben in zanglessen dan kun je je aanmelden via


Terug naar overzicht >

 
lijn
Zangstudio Martine Wolkers
Zanglessen      Arrangementen      Studiowerk      Coaching      Workshops      Optredens
lijn