Zangstudio Martine Wolkers  Zangstudio Martine Wolkers Facebook button    

lijn
  Nieuws   Nieuwe data; yoga met muzikale begeleiding
van Martine!
  Bezoek Zangstudio Martine Wolkers ook op Facebook


Zangstudio Martine Wolkers

Verzetlaan 142
1742 RN Schagen

T 06 2850 8845


Lestijden

Op afspraak

Bezoek aan Studio

Op afspraak
 
   
Na het grote succes van de vorige edities staan er weer twee nieuwe yoga evenementen gepland die omlijst wordt met live muziek van Martine!

Martine is een speciale samenwerking aangegaan met yogadocente Josette Jimmink van Bewussst, om een bijzondere en unieke ontspannen middag te organiseren voor iedereen die even aan zo’n momentje toe is! Op zondag 9 december zal er tussen 13:00 en 15:00 uur een Yin Yoga les gegeven worden door Josette in het Victorie Plaza te Alkmaar. Helaas zit deze middag al helemaal vol maar niet getreurd; op zondag 20 januari 2019 zal er nóg één gehouden worden op een zeer speciale en intieme locatie; het Witte kerkje in Oudorp.

Tijdens de diverse stretch-houdingen in deze les zal Martine op bepaalde ‘rust’ momenten live liedjes ten gehore brengen die helemaal in het teken staan van de ontspanningshouding waarin je op dat moment in zit. Een heerlijk moment om in een ontspannen staat van zijn te komen, even een moment voor jezelf, versterkt door de diepgang en gevoeligheid die Martine daarbij toe voegt met haar gezongen liedjes, door haarzelf begeleid op piano.

Meld je nu nog snel aan voor deze unieke belevenis via info@bewussst.nl, er zijn maar een beperkt aantal plekjes en de reserveringen gaan hard!

Terug naar overzicht >

 
lijn
Zangstudio Martine Wolkers
Zanglessen      Arrangementen      Studiowerk      Coaching      Workshops      Optredens
lijn