Zangstudio Martine Wolkers  Zangstudio Martine Wolkers Facebook button    

lijn
  Nieuws   Diatonica's Jubileumconcerten   Bezoek Zangstudio Martine Wolkers ook op Facebook


Zangstudio Martine Wolkers

Verzetlaan 142
1742 RN Schagen

T 06 2850 8845


Lestijden

Op afspraak

Bezoek aan Studio

Op afspraak
 
   
Op 17 en 18 april 2015 is Martine te zien en horen tijdens de twee jubileumconcerten van de Diatonica’s! Alweer 60 jaar geleden is deze muzikale showgroep ontstaan en is in Noord-Holland een begrip voor velen. Tegenwoordig treed de showgroep op onder de modernere naam Re-Mixx in diverse zalen en theaters en tijdens Dinnershows in de Noordkop.
Het is dé plek waar Martine als jong meisje haar eerste ervaringen met optredens en live spelen en zingen heeft opgedaan. Na 60 jaar dan ook een mooi moment om een jubileumshow te brengen met allerlei medley’s voor jong en oud die door de jaren heen gepresenteerd zijn. De show wordt gebracht door allerlei oud-leden van de Diatonica’s dus het zal één grote muzikale reünie worden voor zowel de performers als voor het publiek. Martine zal straks in de show te zien zijn als zangeres in diverse medley’s maar zet zich tijdens de voorbereidingen en repetities ook in als muzikaal leidster van de band en zanggroep.

Vrijdag 17 april en zaterdag 18 april zal deze unieke show eenmalig ten tonele worden gebracht. Wees er dus snel bij want voor dit eenmalige project geldt vol is vol en op is op.
De kaarten kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar bij Primera Evers Middenwaard, Etos Raadhuisplein Heerhugowaard, kapper Frank in Heerhugowaard - de Noord, Snackbar ’t Bunkertje Noord-Scharwoude, De Boerenmeid in Hoogwoud, Sporthal De Noord en online via www.atlj.nl/diatonicas.

Neem ook eens een kijkje op www.facebook.com/diatonicas en like de pagina!

Terug naar overzicht >
 
lijn
Zangstudio Martine Wolkers
Zanglessen      Arrangementen      Studiowerk      Coaching      Workshops      Optredens
lijn